11 handige tips voor Windows 11

Video afspelen

We hebben het allemaal al meegekregen dat Windows 11 is uitgebracht. Had je het nog niet gehoord dan hoor je het nu 😉. Deze video heb ik gemaakt voor de mensen die al vast nieuwsgierig zijn of er al mee werken. Ik leg je uit hoe je met 11 handige tips productiever kan zijn zodat je meer tijd over hebt voor de leuke dingen in het leven.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *