Asynchrone PowerPoint met zoom secties

Video afspelen

Soms  heb je een presentatie en moet je flexibel zijn. Dan wil je niet elke keer door verschillende dia’s klikken tot je de juiste hebt gevonden. Als je slim gebruik maakt met zoom secties in PowerPoint dan kan je asynchroon presenteren. Daarbij laat ik je ook nog in deze video zien hoe je dat er goed kan laten uitzien.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *