Differentiëren met Forms

Video afspelen

Differentiëren met Forms. Het kan heel makkelijk als je maar van tevoren nadenkt over wat je wilt doen. Het differentiëren doe je dan met vertakkingen. Die kan je op verschillende mogelijkheden inzetten en gebruiken. Wil je weten hoe? Bekijk dan deze video.

Standaard afbeelding
Jeroen
Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?
Artikelen: 98

Geef een reactie