Dit wist je nog niet over vergaderopties

Video afspelen

De vergaderopties kennen we allemaal. Maar weet je ook hoe je ze moet gebruiken? In deze video leg ik uit waar je de vergaderopties allemaal kan vinden en wat je er allemaal mee kan. Door bijvoorbeeld te spelen wie er in de lobby moet wachten. Er zijn ook wat nieuwe functies bijgekomen. Die leg ik natuurlijk ook uit en wat ze voor je kunnen betekenen.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *