E-mail naar een kanaal

Video afspelen

Maandag is de dag dat ik weer een tip aan jullie geef voor Teams. Deze keer laat ik zien hoe je makkelijk naar een kanaal kan e-mailen. Dit is handig zodat je niet hele berichten hoeft te kopiëren en te plakken. Daarnaast blijft het bericht altijd naar het originele e-mailtje verwijzen. Dan kan je makkelijk een discussie voeren in Microsoft Teams zonder dat er heen en weer gemaild gaat worden.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *