Hoe geef je hybride les?

Video afspelen

Er gaan of zijn veel scholen die hybride, simultaan of/en blended lesgeven. Daarom heb ik deze video gemaakt. Hierin vertel ik wat tips en waar je misschien over na moet denken. Hybride onderwijs is zwaar omdat je aandacht naar twee verschillende groepen moet geven. Dus maakt het je zelf niet te moeilijk en maak een duidelijk structuur voor jezelf en communiceer deze ook naar je leerlingen/studenten.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *