Video afspelen

Door mijn dyslectisch weet ik hoe lastig het en vermoeiend het kan zijn om een tekst echt goed te lezen. Gelukkig kan je tegenwoordig daar de techniek voor je laten werken. Door de insluitende lezer te gebruiken kan je heel teksten op jouw tempo laten voorlezen. Dat is niet het enige wat het kan. De insluitende lezer kan er ook voor zorgen dat de tekst zo wordt opgemaakt dat het prettiger lezen is. Daarnaast herkent het ook de lettergrepen en kan die verschillende worden benoemen. Het mooiste vind ik is de beeld bank dat je een plaatje kan krijgen ver wat het woord nu kan betekenen in een plaatje.

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *