Laat je PowerPoint er professioneel uitzien!

Video afspelen

Het is altijd fijn om kennis te consumeren als het in een mooi pakketje zit. Het moet natuurlijk geen voorwaarden zijn, maar zoals ik net al zijn maakt het wel makkelijker. Daarom leg ik in deze video uit hoe je PowerPoint er iets beter uit kan laten zien. Dan kan het misschien wat makkelijker om de kennis te verwerken.

Standaard afbeelding
Jeroen
Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?
Artikelen: 94

Geef een reactie