Teams update okt 2021 en nog meer

Video afspelen

Het is alweer een tijd geleden dat ik een Teams update heb gemaakt. Maar vandaag is die er dan eindelijk en een Teams update van oktober en verder terug. Ik laat je zien hoe je met livetranscriptie kan werken, op berichten kan beantwoorden in de chat, wat je allemaal kan doen met de break-out rooms nu. Wil je weten hoe je het gebruikt en inzet? Kijk dan naar deze video!

Jeroen Mulder
Jeroen Mulder

Mijn naam is Jeroen Mulder, oprichter van Modern Onderwijs, docent en Microsoft Innovator Educator Expert. Sinds mei 2020 plaats ik video’s op YouTube, om alle mogelijkheden te uitleggen, voorbeelden te geven van toepassing en jullie te inspireren. Ik geloof dat ICT ons werk als docent makkelijker én leuker kan maken. Ik heb Modern Onderwijs opgezet om te laten zien hoe ICT voor ons kan werken, in plaats van dat ICT een last is. Ik geloof dat als we ICT goed inzetten, ons dit tijd scheelt en we meer tijd en aandacht kunnen besteden aan onze leerlingen/studenten. Daar zijn we tenslotte het werk voor gaan doen, toch?

Artikelen: 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *